RECENZII

Scrie parerea ta despre serviciile oferite de MOVEME – Transport mobila. Iti acordam posibilitatea de a evalua aceste servicii si de a ajuta si alte persoane sa aprecieze serviciile de mutare mobila si marfa.

Poti specifica serviciul aplicat, de ex. mutari mobila, dezasamblare si reasamblare mobila, mutare birou, etc. Deasemenea poti specifica motivele tale pentru recenzia oferita. 

Va multumim.

5 comentarii la „RECENZII

 1. Georgiana

  Serviciu de calitate. M-au ajutat într-o zi de duminica, de pe o zi pe alta. Totul a fost transportat fara probleme. Nici-un produs nu a fost in vreun fel avariat. Foarte mulțumită. Cu siguranță voi recomanda.

  Răspunde
 2. Daniel Nistor

  Desi sunt reticent la astfel de servicii si avand si un mobilier putin mai sofisticat (ca montaj), nevoia m-a pus in situatia de a apela la serviciile moveme.ro. Ma asteptam la probleme, ma gandeam ca o sa am mobila zgariata si multe altele. Am ramas uimit sa constat ca totul a mers aproape perfect (exceptand faptul ca mi-am scapat un scaun pe picior). Baietii au venit pregatiti cu scule, folii si tot ce a fost nevoie. Au dezasamblat toata mobila si au ambalat componentele. Au asamblat-o perfect la noua locuinta.
  Bravo! Asta e felul in care ar trebui sa mearga lucrurile peste tot. Succes moveme!

  Răspunde
 3. Ruxandra Priboi

  Ne-am cumparat o casa in Ilfov si a trebuit mutam mobila din apartamentul din Bucuresti. Multumim echipei de la MoveMe pentru felul in care ne-au tratat!  Recomandam!

  Răspunde
 4. Ionela Stamate

  Am apelat la MoveMe atunci cand am avut nevoie sa schimb mobilierul birourilor. Operativi si eficienti.

  Răspunde
 5. Mihaela Constantin

  Datorita job-ului, locuiesc cu chirie. A fost a 3-a mutare in ultimii 5 ani si cea mai placuta. Recomand!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *